Cursus overzicht

Pianoles

Wil je graag starten met pianoles? Kom dan op les bij Phoenix Cultuur. Met verschillende leslocaties in heel Meierijstad is er voor jou altijd een mogelijkheid om dichtbij huis les te krijgen van één van onze pianodocenten. Wist je dat je al vanaf 5 jaar kunt beginnen met pianoles? En ben je een beginner of juist wat verder gevorderd? Geen probleem, want onze docenten geven les op elk niveau! Iets voor jou, je zoon of dochter, of partner? Meld je aan voor een gratis proefles!

Proefles gehad en je wil je inschrijven voor de les? We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten per jaar of om de week wil, het is allemaal mogelijk. Ga naar 'Inschrijven' en kies jouw lesvorm. Staat jouw lesvorm of -tijd er niet bij? Neem dan contact met ons, dan kijken we naar lessen op maat. 

Meer info over muzieklessen bij Phoenix Cultuur >

Lesdag(en):
In overleg
Leeftijd:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Docent(en):
Corine Molenaar, Maarten van den Hoven, Peter Schütz, Ruud Bouman
Lessen:
38
Aantal deelnemers
Kies een startdatum
Pianoles
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Pianoles: laat jouw talent groeien en bloeien!

In principe kan iedereen piano leren spelen. Wel is enige aanleg voor muziek en piano spelen in het bijzonder mooi meegenomen, want je zult het dan sneller en makkelijker leren. En altijd geldt: als je het echt graag wilt, dan zul je ook gemotiveerd blijven en doorzetten. Onze docenten zijn er natuurlijk ook voor je om je te inspireren en te motiveren. Blijf ook buiten de les om (dagelijks) oefenen, en je zult binnen mum van tijd progressie zien in jouw pianospel!

Onze lesmethode wordt aangepast aan elke leerling: kind, jongere of volwassene. Je ontwikkelt je eigen techniek en motoriek en leert noten lezen. Het belangrijkste daarbij is dat je met muzikaal gevoel speelt. Iedereen heeft een eigen talent en niks is leuker dan dat talent tot bloei te laten komen! Tijdens de pianolessen leer je mooie solostukken spelen, het begeleiden van andere instrumenten of zangers en in een groep spelen met meerdere instrumenten tegelijk.

Pianoles op jouw manier

We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten en liever een 10-rittenkaart of een jaar lang les wilt. Dat mag je helemaal zelf bepalen! Alle muzieklessen worden op verschillende locaties in Meierijstad gegeven, zoals in Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Erp, Zijtaart en Eerde. Schrijf je je in voor pianoles, dan kun je een voorkeur voor een locatie opgeven. Daarna koppelen wij je aan Corine, Ruud, Maarten of Peter en hij of zij maakt met jou een lesafspraak. De lesdag en lestijd gaan altijd in overleg met jouw docent. 

Docent

Corine Molenaar

"Ik studeerde klassiek piano en fluit aan het Conservatorium in Tilburg. Omdat muziek een grote impact kan hebben op je leven en het een fantastische uitlaatklep kan zijn vind ik het altijd interessant om les te geven. Of je nu super getalenteerd bent of niet, het gaat erom je talent en daarmee jezelf als persoon te ontwikkelen. Mijn kennis en ervaring daarin wil ik graag delen. Vanuit een basis die uitgaat van klassieke muziek gebruik ik ook pop, filmmuziek en jazz, afhankelijk van de voorkeur van de leerling. Als pianodocent ben ik werkzaam bij diverse muziekscholen. Ik geef les aan kinderen vanaf 5 jaar tot aan volwassenen op hoge leeftijd."

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.