Cultuurkade

 

Phoenix Cultuur is technisch werkgever van de vier marktplaatscoördinatoren van Cultuurkade. Cultuurkade is een onafhankelijke 'makelaar' voor cultuureducatie in de gemeente Meierijstad en brengen de vraag van de scholen en het aanbod van alle aanbieders - waarvan Phoenix Cultuur er één is - bij elkaar. Een stuurgroep onder leiding van de wethouder Cultuur van gemeente Meierijstad stuurt Cultuurkade inhoudelijk aan. 

Cultuurkade richt zich op het basis- en voortgezet onderwijs en het culturele veld binnen de gemeente Meierijstad. Het werkgebied omvat 33 basisscholen, drie scholen voor voortgezet onderwijs, een zmlk-school en een samenwerking met de pabo. Onder het culturele veld verstaan we zowel professionele organisaties als instellingen die draaien op vrijwilligers, allen werkzaam in de sector kunst, cultuur en erfgoed. Veelal zijn dit contacten binnen onze gemeente, maar ook samenwerkingen met partners uit Brabant en de rest van Nederland schuwen we niet. Afhankelijk van de partner die het beste antwoord biedt op een vraag.

Meer weten? Op de website van Cultuurkade lees je meer over de activiteiten, het aanbod en alle actuele ontwikkelingen.

 

Ga naar Cultuurkade.nl 

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag