Hulp bij betaling

Jeugdfonds sport & Cultuur; Alle kinderen tellen mee!

Jeugdfonds Sport & Cultuur Brabant betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om op les te gaan bij Phoenix Cultuur. Wil je kind graag op gitaarles, balletles, tekenles of musicalles? Maar kun je de lessen niet betalen? Het jeugdfonds helpt je graag!

Wellicht ken je zelf een kind of jongere die in aanmerking zou kunnen komen voor een bijdrage uit het fonds. Ouders kunnen contact opnemen met een van de intermediairs (zie link). 

Intermediairs

Informatie voor ouders:
Zo doe je een aanvraag voor je kind(eren)

Wil je kind graag op theaterles, muziekles of dansles, maar is er thuis te weinig geld? Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt en betaalt voor kinderen en jongeren het lesgeld en eventueel de spullen zoals dansschoenen of de huur van een instrument. 

Zo werkt het:

1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;

2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
Vraag Phoenix Cutluur naar de hoogte van het totale lesgeld inclusief bijbehorende materialen. 

3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;

4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij Phoenix Cultuur;

5. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld direct aan ons. Je ontvangt zelf geen geld van het fonds.

 Ga naar jeugdfondssportencultuur.nl 

 

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag