Cursus overzicht

Akoestische gitaarles

Droom je ervan om akoestische gitaar te spelen? Volg dan gitaarles bij Phoenix Cultuur in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp of Zijtaart! Iedereen is welkom: zowel beginnende gitaristen als gevorderde gitaristen. Tijdens onze lessen krijg je op een heel fijne en ontspannen manier het gitaarspel onder de knie. Iets voor jou? Meld je dan vrijblijvend aan voor een vrijblijvende proefles bij één van onze professionele gitaardocenten.

Proefles gehad en je wil je inschrijven voor de les? We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten per jaar of om de week wil, het is allemaal mogelijk. Ga naar 'Inschrijven' en kies jouw lesvorm. Staat jouw lesvorm of -tijd er niet bij? Neem dan contact met ons, dan kijken we naar lessen op maat. 

Meer info over muzieklessen bij Phoenix Cultuur >

Lesdag(en):
In overleg
Leeftijd:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Docent(en):
Marcel van Dorst, Kornelis Lievense, Rolf van Meurs, Joost van Sprundel
Lessen:
Aantal deelnemers
Kies een startdatum
Akoestische gitaarles
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Waarom kiezen voor akoestische gitaarles?

De akoestische gitaar is één van de populairste muziekinstrumenten. En dat is niet voor niets! Met deze klassieke gitaar kun je namelijk alle muziekstijlen spelen. Van snoeiharde rock tot betoverende muziekstukken en van toffe popmuziek tot gave bluesmuziek. Er bestaan heel veel verschillende soorten gitaren, maar alle akoestische gitaren hebben tenminste twee dingen gemeen. Ze hebben allemaal een klankkast die gemaakt is van kwalitatief hout (van de spar, ceder of Spaanse pijnboom) én de snaren worden meestal gemaakt van nylon.

Leren gitaar spelen in een vertrouwde omgeving

Ga je starten met gitaarles? Dan bespreek je samen met je gitaarleraar wat je wil leren. Wil je eerst akkoorden leren spelen? Of wil je liever beginnen met het leren lezen van noten? Je kunt er ook voor kiezen om direct bekende popliedjes te leren spelen of jezelf te begeleiden tijdens het zingen. Het is aan jou! Eén ding staat vast: je krijgt gitaarles in een vertrouwde en ontspannen omgeving. Op jouw tempo. 

Kinder gitaarles of gitaarles voor volwassenen

Onze gitaarlessen zijn niet gebonden aan een leeftijd. Jong en oud kan bij Phoenix Cultuur terecht om gitaar te leren spelen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in je eentje gitaarles te krijgen of in een groepje. Het is maar net wat jij fijn vindt! Bovendien mag jij de frequentie en de lengte van je gitaarlessen zelf bepalen. Heb je nog geen idee? Wij helpen je graag bij het samenstellen van een perfect op maat gemaakte akoestische gitaarcursus.

Docent

Marcel van Dorst

"Ik geef al jaren met veel plezier gitaarles. Gitaar spelen heeft alles met gevoel en gehoor te maken, het heeft daarom geen zin om het hoofd meteen vol te stoppen met theorie. Sterker nog, het werkt eerder belemmerend. Geen enkele gitaarles is hetzelfde, de gitaarlessen worden op maat gemaakt, kortom je leert spelen wat jij leuk vindt en wat jou verder helpt. Naast het lesgeven ben ik ook muzikant in verschillende bands en schrijver/uitgever van verschillende gitaarboeken zoals GuitarTrain: een populaire gitaarmethode die in heel europa gebruikt wordt."

www.gitaarleseindhoven.nl

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.