Cursus overzicht

Elektrische gitaarles

Is het jouw droom om elektrische gitaar te leren spelen? En wil je wereldberoemde gitaristen als Jimi Hendrix, Eric Clapton of Jeff Beck evenaren? Zet die eerste stap en kom op elektrische gitaarles bij Phoenix Cultuur! Je kunt les nemen op een van onze leslocaties in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp of Zijtaart. Iets voor jou? Meld je gerust eens aan voor een vrijblijvende proefles. Tot snel!

Proefles gehad en je wil je graag inschrijven voor de cursus? We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten per les of om de week wil, het is allemaal mogelijk. Ga naar 'Cursussen & Workshop > Muziek > Muzieklessen inschrijven' en kies jouw lesvorm. Staat jouw lesvorm of -tijd er niet bij? Neem dan contact met ons, dan kijken we naar lessen op maat. Als je klikt op de Inschrijf-knop hieronder, kom je automatisch terecht bij het inschrijfformulier voor de lesvorm: wekelijks 20 minuten voor jeugd onder 21 jaar.

Inschrijven is het hele jaar mogelijk
Als je later instroomt wordt de prijs van de lessen naar rato aangepast. Op de bevestiging van inschrijving ontvang je het tarief op basis van jouw startdatum.

Meer info over muzieklessen bij Phoenix Cultuur >

Docent(en):
Marcel van Dorst, Kornelis Lievense, Rolf van Meurs, Joost van Sprundel
Lesdag(en):
In overleg
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:
38
488,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Elektrische gitaarles
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
De voordelen van elektrische gitaarles

De elektrische gitaar is nog steeds een van de meest populaire instrumenten. En dat is niet voor niets! Je kunt er namelijk alle muziekstijlen mee spelen. Van snoeiharde rock tot betoverend klassiek. Een ander voordeel van de elektrische gitaar ten opzichte van de akoestische gitaar is dat je in alle stilte kan oefenen. Hoezo dan? Nou, je sluit je gitaar altijd aan op een versterker en daarop kun je dan weer een koptelefoon aansluiten. Zo stoor je thuis niemand wanneer je zit te oefenen. 

Elektrische gitaar leren spelen op jouw tempo

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons elektrische gitaarlessen volgen. Je krijgt op een fijne en ontspannen manier les van jouw eigen gitaarleraar. Samen bepalen jullie hoe je gitaarlessen eruit komen te zien. Hoe vaak wil je les? Wil je individueel les of in groepsverband? Welke vooruitgang hoop je te boeken? Wil je noten leren lezen? Welke liedjes wil je graag leren spelen? Zijn er nog nieuwe dingen die je graag onder de knie hebt? Wil je jezelf leren begeleiden tijdens het zingen? Het is allemaal mogelijk. Met onze hulp kun jij je eigen muzikale pad uitstippelen! 

Leer elektrische gitaar spelen van profs!

Zoals je al las: jouw gitaarcursus is heel vrij in te vullen. Jij kiest zelf waar de focuspunten liggen. Maar één ding staat vast: je krijgt les van de beste leraren. Stuk voor stuk hebben zij heel wat jaren ervaring op de snaren. Je leert van hen de beste gitaartechnieken en je leert goed luisteren naar bestaande liedjes. Dus, wil jij de elektrische gitaar fenomenaal leren bespelen? Kom dan gerust eens een lesje proefdraaien. Schrijf je in voor een vrijblijvende kennismaking!

Docent

Marcel van Dorst

"Ik geef al jaren met veel plezier gitaarles. Gitaar spelen heeft alles met gevoel en gehoor te maken, het heeft daarom geen zin om het hoofd meteen vol te stoppen met theorie. Sterker nog, het werkt eerder belemmerend. Geen enkele gitaarles is hetzelfde, de gitaarlessen worden op maat gemaakt, kortom je leert spelen wat jij leuk vindt en wat jou verder helpt. Naast het lesgeven ben ik ook muzikant in verschillende bands en schrijver/uitgever van verschillende gitaarboeken zoals GuitarTrain: een populaire gitaarmethode die in heel europa gebruikt wordt."

www.gitaarleseindhoven.nl

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.