Cursus overzicht

Elke week muziekles - 30 minuten - Jeugd

Heb je al een proefles gehad voor het instrument naar keuze en je wil je nu inschrijven voor wekelijkse muzielessen van 30 minuten voor kinderen en jongeren onder de 21 jaar? Dan zit je hier goed! Lees onderstaande tekst in de omschrijving goed door en ga vervolgens naar 'Inschrijven'.  

Geef in de opmerkingen bij de inschrijving duidelijk aan van welk instrument je les wilt hebben en welke locatie en/of docent je voorkeur heeft.

Onderstaand tarief geldt voor seizoen 2021-2022. De genoemde prijs is op basis van 38 wekelijkse lessen in een cursusjaar. Je kunt elk moment van een jaar instromen, de prijs verandert naar rato van het afgenomen aantal lessen.

Docent(en):
In overleg
Lesdag(en):
In overleg
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren
Aantal lessen:
38
714,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Elke week muziekles - 30 minuten - Jeugd
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Wanneer beginnen mijn lessen?

Wellicht heb je tijdens je proefles al met de docent overlegd over lesdag en lestijd. Nog niet? Dan neemt de docent na je inschrijving contact met je op om dit te bespreken. Als dit bekend is, kunnen we je inschrijving verder verwerken en ontvang je een bevestiging van je inschrijving. En dan: veel plezier met de lessen!

Ik ben aangesloten bij een muziekvereniging

Als je aangesloten bent bij een muziekvereniging, kun jij je inschrijven bij je eigen vereniging. 

Wie kan zich inschrijven?

Onderstaande tarief geldt voor leerlingen onder de 21 jaar en woonachtig in de gemeente Meierijstad. Voor leerlingen die niet woonachtig zijn in de gemeente Meierijstad gelden een ongesubsidieerd tarief. Neem contact op met Phoenix Cultuur voor meer informatie over deze prijzen.

Ben je al bekend met het Jeugdfonds cultuur?

Het Jeugdfonds Cultuur Brabant maakt het samen met gemeente Meierijstad  mogelijk dat ook kinderen in armoede actief mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Het Jeugdfonds Cultuur is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die graag willen dansen, muziek maken, toneelspelen of zingen, maar waar daar thuis geen geld voor is. Zij geven deze kinderen een financieel steuntje in de rug.

Het Jeugdfonds Cultuur is er voor alle kinderen in het gezin die iets aan cultuur willen doen. Voor een aanvraag neem je contact op met één van de intermediairs van het fonds in Meierijstad.

Voor hoe lang ben ik ingeschreven?

Inschrijving voor deze cursus is doorlopend. Opzegging is mogelijk voor 1 januari of voor 1 augustus. Na een jaar is opzeggen maandelijks mogelijk. Zie verder onze Inschrijfvoorwaarden. 

Elk cursusjaar worden de cursusprijzen geïndexeerd. Je ontvangt in juni of juli een infomail over de nieuwe prijzen die gelden vanaf het nieuwe cursusjaar. Dan worden ook de nieuwe tarieven op de website geplaatst.

En dan nog even dit: 

Bij Phoenix Cultuur gaat het niet alleen om de lessen. Het gaat om veel meer! Om samenspelen, voor publiek spelen en nog veel meer! Phoenix Cultuur biedt je volop mogelijkheden via eigen en met onze partners georganiseerde evenementen en activiteiten. Via je docent ontvang je hierover meer informatie. 

Ook vinden we het belangrijk dat we onze docenten een eerlijk tarief betalen. Daarnaast volgen we de Governance Code Cultuur. 

Docent

In overleg

Via een proefles kom je in contact met een docent van het instrument waarin je les wilt krijgen. Klik op onderstaande link voor al onze muziekdocenten. Als je een proefles neemt, kun je een voorkeur voor een docent opgeven. 

Onze muziekdocenten

 

 

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.