Cursus overzicht

Drumles

One, two, three, four! Droom jij ervan om als drummer af te tellen voordat de song begint? Of lijkt het je simpelweg heel gaaf om je uit te leven op de drums? Kom dan op drumles bij Phoenix Cultuur in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp of Zijtaart! Iedereen is welkom: zowel beginnende als gevorderde drummers. Je krijgt op een heel relaxte manier les en plezier staat op onze muziekschool op nummer 1. Lijkt drumles jou tof? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles bij Jop, Ad of Theo.

Lesdag(en):
In overleg
Leeftijd:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Docent(en):
Ad Sanders, Jop Schellekens, Theo Piepenbrock
Lessen:
38
Aantal deelnemers
Kies een startdatum
Drumles
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Iedereen kan leren drummen!

Is leren drummen moeilijk? Nee hoor! Mits je goede lessen volgt natuurlijk. Het is namelijk van belang dat je van het begin af aan gestructureerde drumlessen volgt, onder leiding van een bevoegd docent. En dat is zeker het geval bij Phoenix Cultuur. Je krijgt les van één van onze professionele drumdocenten. Je docent geeft je alle handvatten die nodig zijn als je wilt leren drummen. Stap voor stap leer je steeds nieuwe technieken en verbeter je je hand-voet-coördinatie. En dat allemaal in een vertrouwde, relaxte omgeving. Op jouw tempo. 

Drumles voor beginners én gevorderden

Onze drumlessen zijn niet gebonden aan een leeftijd of niveau; we bieden drumles voor beginners én gevorderden. Samen met jouw drumleraar bespreek je wat je wil leren. Bovendien bespreek je in welke vorm je les wil krijgen. Wil je graag privé-lessen of met een groepje? En hoe vaak per maand wil je les krijgen? Het is aan jou! Vervolgens stellen wij een drumcursus voor je samen die volledig past bij jou.  

Leren bespelen van drums en slagwerk

Wil je je niet alleen focussen op drummen, maar wil je ook andere vormen van slagwerk proberen? Ook dan ben je op onze drumschool aan het juiste adres. Je kunt binnen onze lessen namelijk uit drie stromingen kiezen: 

  • Het drumstel leren bespelen. 
  • Slagwerkinstrumenten leren bespelen, zoals kleine trom, pauken, xylofoon, vibrafoon, grote trom, bekkens, bongo’s en conga’s. 
  • Een combinatie van drums en slagwerk.  
Starten met drumles? Kom eens kennismaken

Wil je starten met drummen? Jaag je dromen achterna en ontdek of drumles iets voor jou is. Kom gerust eens een lesje proefdraaien. Schrijf je in voor een vrijblijvende kennismaking!

Docent

Ad Sanders

"Ik ben afgestudeerd op het Rotterdams conservatorium lichte muziek. In het begin gaf ik les op alle slagwerkinstrumenten, maar naar verloop van tijd heb ik me beperkt en gespecialiseerd in het drumstel. Zelf heb ik veel speelervaring in verschillende stijlen: jazz, pop, Latin, dance, rock enz. Ik heb in mijn carrière vele Nederlandse en buitenlandse artiesten mogen begeleiden.

Het drumstel is een mooi instrument voorzowel jongens als meisjes. Inmiddels geef ik al ruim 30 jaar les en mag mezelf een ervaren docent noemen. Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die de leerling zelf in zich heeft. Mijn motto is dan ook “begeleid lesgeven”, en vooral niet opdringen. Dit laatste is zeker belangrijk bij jongens en meisjes met ASS (Autistisch Spectrum Stoornis). Drummen stimuleert het combineren van de verschillende hersenfuncties. Ik heb dan ook ruime ervaring in het begeleiden van deze doelgroep. Is je interesse gewekt en wil je graag eens kijken of het drummen iets voor je is, neem dan even contact op en kom eens langs in mijn leslokaal: de drumbunker in 't Spectrum in Schijndel. 

 

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.