Cursus overzicht

Accordeonles

Met een accordeon kun je alle kanten op. Of je nu houdt van pop, klassiek, jazz of rock: de accordeon is van alle markten thuis. Benieuwd of accordeon spelen iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles. Zo kom je in contact met de docent en bekijken jullie samen of het instrument bij je past.

Phoenix Cultuur verzorgt accordeon lessen in Veghel. 

Proefles gehad en je wil je graag inschrijven voor de cursus? We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten per les of om de week wil, het is allemaal mogelijk. Ga naar 'Cursussen & Workshop > Muziek > Muzieklessen inschrijven' en kies jouw lesvorm. Staat jouw lesvorm of -tijd er niet bij? Neem dan contact met ons, dan kijken we naar lessen op maat.

Als je klikt op de Inschrijf-knop hieronder, kom je automatisch terecht bij het inschrijfformulier voor de lesvorm: wekelijks 20 minuten voor jeugd onder 21 jaar.

Inschrijven is het hele jaar mogelijk.
Als je later instroomt wordt de prijs van de cursus naar rato aangepast. Je ontvangt een factuur waarop alleen de lessen waaraan jij deelneemt gefactureerd worden.

Meer info over muzieklessen bij Phoenix Cultuur >

Docent(en):
Dorien Nieuwint
Lesdag(en):
In overleg
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:
38
476,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Accordeonles
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Leren accordeon spelen van een professional

Je krijgt les van onze professionele docenten: Dorien Nieuwint. Ze kan de muziek voor je bewerken, zodat je al jouw favoriete liedjes kunt spelen op de accordeon. Hoe tof is dat?!

Accordeonlessen voor beginners én gevorderden

Heb je nog nooit op een accordeon gespeeld? Of ben je juist al vertrouwd met het instrument? In beide gevallen ben je meer dan welkom om accordeonles te volgen. Als beginner leer je de basisbeginselen van het accordeonspel. Als gevorderde ga je meer de diepte in en leer je steeds beter accordeon spelen. Op welk niveau je ook begint: in de accordeonlessen staan ontspanning en plezier altijd voorop.

Jij kiest zelf hoe je les krijgt: alleen of met een groepje. En als je het leuk vindt, is er mogelijkheid om samen te spelen. 

 

Docent

Dorien Nieuwint

"Muziek, inspiratie, muzikant, (speciaal) onderwijs, dirigent, workshops, Ierse muziek, consulent…Een paar woorden die bij mij en mijn bedrijfje passen.

Bij Phoenix Cultuur ben ik accordeondocent, kunstdocent voor de CHV Academy, Circle of Talent en daarnaast begeleid ik Ut Gu Nie Vaneiges, een groepje muzikanten met een verstandelijke beperking. Anderen motiveren om muziek te maken is ontzettend leuk om te doen, maar van zelf muziek maken kan ik ook erg genieten. Ik speel in twee bands: Jigsaw en The Beggars’ Clan. We spelen Ierse muziek, ik speel daar accordeon en ik zing. Met accordeon spelen ben ik als klein meisje begonnen. Later kwamen daar piano, gitaar, dwarsfluit, trombone, harp, viool, ukelele en whistle bij. Ik hou van variatie! Daarnaast ben ik actief als koordirigent en leid ik 2 'speciale orkestjes' in Uden. 

Tijdens de lockdown ben ik digitale lessen gaan maken en me gaan verdiepen in het editen van filmpjes en maken van websites. De resultaten hiervan zijn te vinden op mijn website."

WWW.NIEUWINT.NET

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.