Musicalproductie 2025: Inschrijven vanaf september!

25/06/2024

Wat een fantastische ervaring was de musicalproductie Midzomerroos! Omroep Meierijstad noemde het terecht een voltreffer: "Musical ‘Midzomerroos’ blijkt voltreffer."

Heb jij deze magische productie gemist, of wil je opnieuw deel uitmaken van zo'n betoverende show? Dit is je kans! Vanaf september 2024 kun je je inschrijven voor de Musicalproductie 2025 van Phoenix Cultuur! Repetities starten in november 2024 en vinden elke donderdag plaats.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je nu alvast aan voor de wachtlijst via deze link. Mis deze unieke kans niet en dompel je onder in de wereld van theater en muziek!

Doe Mee en Schitter op het Podium!

De Phoenix musicalproductiegroep bestaat uit spelers, zangers en dansers met verschillende musicalervaring en diverse leeftijden uit heel Meierijstad. Hun enthousiasme is de gemeenschappelijke deler. Elke deelnemer heeft een belangrijk aandeel in het repetitieproces.

Later in het seizoen wordt de cast aangevuld met figuranten tussen 7 en 12 jaar. Zij krijgen een aparte training. Het ervaren productieteam o.l.v. regisseur Lilian van Overbeek staat garant voor een productie waar eigen inbreng, talentontwikkeling en spelplezier hoog in het vaandel staan.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en maak van 2025 jouw jaar om te schitteren op het podium. We kijken ernaar uit om samen met jou een nieuwe musicalproductie tot een groot succes te maken.

Musicalproductie 2025: Inschrijven vanaf september!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag