Kaartverkoop Open Danspodium gestart!

20/11/2023

De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen.

Open Danspodium
Danstalenten vanaf 8 jaar krijgen op het Open Danspodium de kans zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop. 

Let op! Inschrijven kan nog tot 26 november, Klik hier

Het Open Danspodium vindt plaats op zondag 10 december van 15.00 – 17.00 uur in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. 

De kaartverkoop is gestart en de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Kaartjes voor 18 jaar en ouder: 7,50 euro en kaartjes tot 18 jaar: 3,50 euro.

Kaartverkoop? Klik hier

Kaartverkoop Open Danspodium gestart!
fotograaf Erik van der Heijden

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag