Fashion Tweedaagse in de meivakantie

01/03/2024

Kom meedoen in de meivakantie! Ben jij ook zo’n fan van mode en wil je jouw eigen outfit leren maken en showen voor publiek? In de meivakantie organiseren we speciaal voor jou, je vrienden en vriendinnen een Fashion Tweedaagse op de Noordkade in Veghel! Het thema van deze editie: BARBIE!

Het recyclen, hergebruiken en upcyclen van oude kleding is helemaal hip en hot. Hoe leuk is het om de schaar te zetten in oude kledingstukken en er weer een waanzinnige outfit van te maken? 

Tijdens de Fashion Tweedaagse halen we inspiratie uit de film Barbie, gebaseerd op de legendarische modepop, en kijken we naar modeontwerpers die voor Barbie de outfits hebben ontworpen. Maar ook Ken ontbreekt niet in deze film en heeft ook de meest iconische outfits aan. Barbie en Ken komen vanuit hun perfecte wereld terecht in de echte wereld en gaan op onderzoek uit in hun zeer opvallende outfits. 

Deze tweedaagse is voor jongens en meiden van 8 t/m 16 jaar.

Let op! Inschrijven kan tot en met donderdag 11 april 2024.

Meer info & inschrijven Fashion Tweedaagse 

Fashion Tweedaagse in de meivakantie

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag