Doe mee aan onze Open Theaterweek!

08/09/2023

Dol op toneelspelen, zingen, dansen en op het podium staan? Bij ons kan iedereen terecht voor een zeer uitgebreid aanbod van theatercursussen voor alle leeftijden. Musical, theater, musicalproductie en theater x hiphop, noem maar op. Onze enthousiaste theater- en musicaldocenten geven lessen in Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Tijdens de open lesweek, van 18 t/m 22 september 2023 kan iedereen komen kennismaken en vooral natuurlijk meedoen!

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen terecht bij al de verschillende lessen. Er is volop keuze en zelfs kinderen vanaf 5 jaar kunnen al terecht voor hun eerste theaterlessen! Natuurlijk wordt er aan het einde van het seizoen opgetreden tijdens het jaarlijkse Theaterfestival Windkracht. Tijdens de Open Theaterweek kan iedereen gratis meedoen met de lessen en kennismaken met de docenten.

De Open Theaterweek vindt plaats van maandag 18 t/m vrijdag 22 september 2023. De lessen worden gegeven op de locaties Noordkade Veghel, ’t Spectrum Schijndel en Mariëndael Sint-Oedenrode. Kijk voor het complete theateraanbod onder de knop Cursussen & workshops in het menu en kom meedoen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Voel je van harte welkom!

Doe mee aan onze Open Theaterweek!
Bende van de Dommel - Windkracht festival - fotografie: Rudolph Cornelissen

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag