Cursus overzicht

Cursus Dans je Fit!

Dans je Fit is een dansles speciaal voor de actieve 60 plussers!

Tijdens de les maak je kennis met verschillende danstechnieken zoals jazz, modern, klassiek en dansexpressie. Zowel conditie als souplesse komt aan bod, en er worden diverse muziekstijlen gebruikt. Het plezier in bewegen staat voorop;  het ontmoeten en samen in beweging zijn is een belangrijk aspect van deze lessen!

Je bent nooit te oud om lekker te dansen en op een verantwoorde manier met je lichaam bezig te zijn!

BERDY'S DANCE FIT & HEALTH biedt deze speciale danslessen aan. Via de knop inschrijven kom je op de website van dansdocente Berdy Maertens-Stoof voor meer informatie en inschrijvingen. 

Lesdag(en):
Dinsdag (10:15 - 11:15 uur)
Leeftijd:
Volwassenen
Docent(en):
Berdy Maertens-Stoof
Lessen:
Aantal deelnemers
Kies een startdatum
Dans je Fit!
Docent
Lesdata
vraag?
Docent

Berdy Maertens-Stoof

"Als klein meisje was ik altijd al volop in beweging, dus het was niet verwonderlijk dat ik op mijn vierde jaar bij de kleuter gymlessen werd aangemeld. Van een uurtje gymmen in de week groeide ik uit tot amateurwedstrijd turnster, en zelfs Brabants Kampioen in de jaren ‘80

Ik maakte op mijn 18de de overstap naar Jazzballet, Klassieke en Moderne Dans, om daarna door te stromen naar het HBO, de Rotterdamse Dansacademie.

In 1990 studeerde ik af als docente Moderne Dans & Dansexpressie en tot op de dag van vandaag geef ik dans en bewegingslessen in diverse leeftijdsgroepen.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van lessen aan mensen met chronische bewegingsbeperking, en ben sinds 1999 eigenaar van Berdy’s Dance Fit & Health.

Ik ben als Dans & Project docent verbonden aan Phoenix Cultuur, Centrum voor Kunst en Cultuureducatie in Meierijstad en ik coördineer de Talentenklas Dans voor CHV Academy, Circle of Talent."

www.berdysdancefit.nl

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
dinsdag 14 september 2021 10:15 - 11:15
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.