DOE'T! Festival van CHV Academy

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, komt er ook dit jaar een nieuwe editie van het DOE’T! Festival. Zaterdagmiddag 13 april staat heel de Cultuurfabriek op de Noordkade in Veghel in het teken van… Hippe Gasten! Na een spetterende opening kunnen de kinderen zich uitleven op alle kunstmanieren die je je maar kunt bedenken. Er zijn allerlei leuke, vrolijke activiteiten. Je kunt aanhaken op een dansworkshop of even mee acteren, je kunt alle instrumenten uitproberen in de muziekproeverij, lekker spelen in de kindermuziektuin, een echte ontmoeting met Hippe Gasten en allerlei creatieve activiteiten ondernemen. Natuurlijk zijn er ook volop optredens, mini exposities en workshops van alle hoogste groepen die les krijgen via de CHV Academy in Meierijstad. Kortom: deze middag wordt superleuk voor alle basisschoolkinderen én hun ouders/verzorgers. Kom lekker meeDOEn!

DOE’T programma:
13:00: Spetterende opening door HIPPE GASTEN

13:30: DOE’T allemaal: Kick Arts Neon, Kindermuziektuin, Instrumentenproeverij, Meet & Greet Hippe Gasten, Kunstige Kleren, Rare-Woorden-Was, Clipdans, Theater op de Gang, DOE’T Workshops, DOE’T Expo, DOE’T Muziek en DOE’T optredens.

15:45: Samen afsluiten met HIPPE GASTEN

Kom gezellig met z’n allen! 

Reserveer GRATIS tickets voor iedereen die naar het DOE'T! Festival komt dus voor de volwassenen en kinderen (ook voor de kinderen die vanuit school meedoen!).

Reserveer gratis tickets

Datum: 13 april 2024
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie: De Noordkade, Veghel
DOE'T! Festival van CHV Academy

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag