Tweede Gouden Dans Project voor ouderen in Meierijstad

10/01/2023

In vier maanden tijd klaargestoomd worden voor een echte dansvoorstelling in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Het is mogelijk voor veertig ouderen in het kader van het Gouden Dans project. Iedere 65-plusser kan meedoen, ook mensen die nog nooit gedanst hebben of die minder goed ter been zijn. De repetities starten op woensdag 1 februari in de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel. Met een voorstelling op zondag 4 juni in de Blauwe Kei wordt het project afgesloten. 

Gouden Dans, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade zijn opnieuw een samenwerking aangegaan voor een uniek maatschappelijk project met ONS Welzijn en Stichting Met Je Hart. Bewegen, eenzaamheid op afstand houden en nieuwe vrienden maken. Dat is het idee achter het project Gouden Dans. In vijftien repetities werken de ouderen onder leiding van choreograaf Ireen Kurvers toe naar een eindvoorstelling. In seizoen 2019-2020 werd het Gouden Dans project voor de eerste keer georganiseerd en dat was een groot succes. 

De repetities van Gouden Dans starten op woensdag 1 februari en zijn vier maanden lang iedere woensdag in de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel (eerste groep van 10.30 tot 12.00 uur, tweede groep van 12.45 tot 14.15 uur). De voorstelling, genaamd Super, is op zondag 4 juni in de Grote Zaal van de Blauwe Kei op de Noordkade.

Kosten voor deelname aan het Gouden Dans project (repetities inclusief koffie en thee en eindvoorstelling) zijn € 65 per persoon. Voor meer informatie of aanmelden: Esther de Bie van ONS Welzijn (esther.debie@ons-welzijn.nl of tel. 088-3742525).

Kijk voor meer informatie over het Gouden Dans project op www.blauwekei.nl.

Tweede Gouden Dans Project voor ouderen in Meierijstad

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag