Theaterdocent Caresse Donks: Iedereen wordt gezien bij Phoenix Cultuur

09/09/2024

Stadskrant Veghel besteed de komende weken aandacht aan kunst & cultuur bij Phoenix Cultuur. Deze week is onze gloednieuwe theaterdocent Caresse Donks aan het woord.

Volgens Caresse is zelfvertrouwen een van de belangrijkste kwaliteiten die kinderen tijdens de theaterlessen leren en ontwikkelen. "Je leert je lichaam te gebruiken en verstaanbaar te zijn. Dat kan goed van pas komen tijdens een spreekbeurt op de basisschool of een presentatie op de middelbare school."

De 34-jarige theaterdocent geeft zelf al zo'n 10 jaar theaterles en verzorgt voor ons de lessen in de leeftijdsgroepen 6+, 8+ en 12+. Wil jij een proefles meedoen bij Caresse en ontdekken of theaterspelen bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar de Let's Play week van 23 t/m 27 september waar je gewoon binnen kunt lopen tijdens een van de lessen.

Meer lezen over Caresse in het artikel van Stadskrant Veghel doe je hier.

Theaterdocent Caresse Donks: Iedereen wordt gezien bij Phoenix Cultuur

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag