Open Huis 't Spectrum Schijndel

27/09/2022

Zaterdag 1 oktober aanstaande organiseren de bewoners van ’t Spectrum in Schijndel gezamenlijk een Open Huis. Tussen 11.00 en 15.30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te proeven van alles dat er te vinden is. Natuurlijk mogen de activiteiten van Phoenix Cultuur als vaste bewoner niet ontbreken tijdens dit Open Huis. In ’t Spectrum worden door de docenten van Phoenix Cultuur wekelijkse dans-, muziek- en beeldende cursussen en lessen aangeboden.

Tijdens het Open Huis kunnen bezoekers in de Blauwe Zaal terecht voor het dansaanbod. Ze kunnen kijken naar de film van onze mooie klassieke dansvoorstelling Aladdin en een open les bijwonen van Theaterdans van Marloes Schellekens. In de muziekstudio’s op de eerste verdieping en in de drumbunker op de begane grond zijn verschillende muziekdocenten van Phoenix Cultuur aanwezig. Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende instrumenten en informatie krijgen van de docenten. In het schilderatelier op de begane grond is docent Rita van der Laan aanwezig om meer informatie te geven over haar teken- en schildercursussen. Op de eerste verdieping en begane grond is een mooie expositie ingericht van het werk van haar cursisten. In de Pleinzaal treden verschillende leerlingen op en daar is ook de infostand van Phoenix Cultuur te vinden. Kortom, volop mogelijkheden om kennis te maken met het grote en diverse aanbod!

Open Huis 't Spectrum Schijndel
Muziek, Dans en Beeldende Kunst tijdens Open Huis ’t Spectrum!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag