Open Danspodium: danstalent danst voor KiKa

06/12/2022

De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert op zondag 11 december aanstaande, in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent, een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel: KiKa Kinderen Kankervrij.

Open Danspodium
Dit jaar presenteren de dansgroepen van Phoenix Cultuur zich op het Open Danspodium met allerlei verschillende dansstijlen en choreografieën. Ook de danstalenten uit de Talentenklas Dans van CHV Academy nemen weer deel aan de dansvoorstelling. Het Open Danspodium biedt kinderen vanaf 9 jaar en jongeren jaarlijks een podium om zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de dansers zelf bedacht en verzorgd. 

Dansen voor het goede doel
Zoals bij elke editie gaat ook dit jaar de opbrengst van de kaartverkoop naar een goed doel, en wel: KiKa Kinderen Kankervrij. Een stichting die fondsen werft voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker en voorlichting geeft over kinderkanker.

Het Open Danspodium vindt plaats op zondag 11 december aanstaande van 15.00 – 17.00 uur in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. Tickets kosten € 7,50 euro per volwassene en € 3,50 voor kids en jongeren onder de 18 jaar. Tickets kun je via onderstaande button bestellen!

TICKETS bestellen

Open Danspodium: danstalent danst voor KiKa

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag