Nieuwe Phoenix Sessies: Sambaband Felicidades

10/01/2023

Aanstaande zaterdag 14 januari vindt de tweede editie van de maandelijkse Phoenix Sessies plaats. Sambaband Felicidades treedt dit keer live op van 16.00 – 17.00 uur in café de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Iedereen is van harte welkom om deze gratis swingende sessie bij te wonen. 

Sambagroep Felicidades is opgericht in 2020. Een enthousiaste groep slagwerkers die, onder leiding van ensemble begeleider en dirigent Marcel van Vugt, samen swingende sambamuziek maakt.

Phoenix Sessies
Onlangs heeft Phoenix Cultuur het nieuwe concept ‘Phoenix Sessies’ in het leven geroepen. Onder deze naam treden muziekensembles en bands op, die gerelateerd zijn aan Phoenix. De muzieksessies vinden een keer per maand op zaterdag van 16.00 – 17.00 uur plaats, in café de Afzakkerij op de Noordkade. Op zaterdag 3 december jl. trapte brassband VIB het spits af, met een vol café. Bands en ensembles uit Meierijstad die interesse hebben om op te treden tijdens de Phoenix Sessies, kunnen zich aanmelden bij Erik van der Put via erik.vanderput@phoenixcultuur.nl.

Nieuwe Phoenix Sessies: Sambaband Felicidades

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag