NIEUW! FlexAtelier Edelsmeden voor zelfstandige goudsmeden

15/07/2022
Deelwerkplaats edelsmeden bij Phoenix Cultuur op Noordkade Veghel

Veel mensen kennen het wel, kantoren en werkplekken of studio’s die gedeeld kunnen worden voor (startende) ondernemers. Creatieve broedplaatsen op mooie locaties waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Veelal ondernemers op het gebied van marketing of ict. Voor kunstenaars en makers die meer voorzieningen nodig hebben dan alleen een tafel en een stopcontact, zijn er echter nog niet zoveel mogelijkheden. Op initiatief van goudsmid Nathanja Kapma-de Weerdt start Phoenix Cultuur in haar goed geoutilleerde werkplaats edelsmeden op de Noordkade in Veghel met een FlexAtelier Edelsmeden.

Samen werken, creëren en van elkaar leren
Nathanja en Phoenix Cultuur hebben zich voor deze deelwerkplaats laten inspireren door allerlei vormen van samenwerklocaties en deelwerkplekken. In het nieuwe FlexAtelier Edelsmeden kunnen zelfstandige goudsmeden, die zelf (nog) niet de mogelijkheid hebben om een volledig atelier in te richten, komen werken. In het FlexAtelier vindt de goudsmid een inspirerende, ruime en goed geoutilleerde werkplek waar individueel en/of samengewerkt kan worden, een inspirerende ruimte waar men kan creëren en van elkaar leren. Daarnaast biedt de Cultuurfabriek op de Noordkade natuurlijk ook een mooie gelegenheid en horecavoorzieningen om klanten te ontvangen.

Start na de zomervakantie
Het FlexAtelier Edelsmeden start na de zomervakantie, vanaf maandag 26 september. Na aanmelding via de website volgt een intakegesprek met Nathanja waarna de goudsmid op maandag tussen 09.30 – 16.00 uur zelfstandig aan de slag kan gaan in de werkplaats edelsmeden op de Noordkade in Veghel. Hierbij kan men kiezen uit drie abonnementsvormen; een proefabonnement, kwartaalabonnement en halfjaarabonnement.

Neem voor vragen contact op met Myriam Simons via myriam.simons@phoenixcultuur.nl.

NIEUW! FlexAtelier Edelsmeden voor zelfstandige goudsmeden
Goudsmid Nathanja Kapma-de Weerdt begeleidt het FlexAtelier van Phoenix Cultuur

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag