Midzomerroos: een heerlijke familiemusical in Spectrum Schijndel

21/05/2024

De theaterafdeling van Phoenix Cultuur presenteert alweer de 8e musicalproductie: Midzomerroos. Een meeslepend sprookje geïnspireerd op de sprookjes van Doornroosje en Midzomernachtsdroom. Op vrijdag 21 juni gaat de familievoorstelling (6+) in première in de Podiumzaal van het Spectrum in Schijndel.

Laat je meevoeren in het spannende verhaal dat zich afspeelt tussen het magische Elfenrijk en het koninklijke Mensenrijk. Waarin prinses Aurora zich tijdens het midzomerfeest prikt aan de doorn van een roos en in een diepe, diepe slaap valt… Zal alles uiteindelijk toch nog goedkomen?

Regisseuse Lilian van Overbeek: “Het belooft een meeslepend sprookje met humor te worden, over liefde en bedrog, het verleden, heden en de toekomst. Een echte familiemusical voor jong en oud die is geschreven door de talentvolle Jorine Ogay. Zelf ooit begonnen als een van onze spelers. En de liedteksten zijn gemaakt door een van de huidige spelers: Mieke Verhaegh-Hartman. Daar zijn we heel trots op.” Voor het decor en de prachtige kostuums heeft van Overbeek zich dit jaar laten inspireren door de Art Nouveau-stijl. En de muziek krijgt een ‘jazzy’ sausje van onder andere George Gershwin en uit Disney’s Maleficent.

Phoenix Cultuur brengt jaarlijks een familievoorstelling waarin zang, dans en theater samen komen. Dit jaar staan er uit Meierijstad in totaal 37 getalenteerde spelers, figuranten en dansers van de musicaldansgroep 8+ en één trompettist op de bühne. Allen in de leeftijd van 7 tot en met 60 jaar. En zoals in elke productie van Van Overbeek, kregen ook dit keer alle spelers en het productieteam de ruimte om ideeën aan te dragen voor het stuk. Phoenix Cultuur zet volgens traditie weer een prachtige productie neer. 

De eigentijdse familiemusical Midzomerroos (6+) is in het Spectrum Schijndel te zien op:
vrijdag 21 juni: 19.30 uur
zaterdag 22 juni: 15.00u & 18.30 uur
zondag 23 juni: 15.00 uur

Dit wil je niet missen! Bestel via onderstaande button je tickets;

Bestel tickets

Midzomerroos: een heerlijke familiemusical in Spectrum Schijndel

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag