Lokaal talent treedt samen met o.a. Jan Dulles op tijdens Pop&Colour Festival

06/06/2024

Zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt het gratis toegankelijke Pop&Colour Festival plaats bij Streekpark Kienehoef in Sint-Oedenrode. Het festival biedt een tweedaags programma vol muziek, kunst, creativiteit en inspiratie. Er zijn optredens van o.a. Jan Dulles en de Marcel Fisser Band.

Optreden met Jan Dulles

Bij het Pop&Colour Festival staat het samenbrengen van lokaal talent met professionals centraal. Elk jaar wordt er een nationaal bekende artiest uitgenodigd die samen met de bands van Pop&Co het festival op een fantastische wijze afsluit. Dit jaar is dat niemand minder dan Jan Dulles, bekend van de 3J’s. De bands bereiden op 6 juni het optreden voor met een masterclass van Jan Dulles en de begeleidingsband Sir, o.l.v. Aron Raams (bekend van Gare Du Nord). Alle bands gaan muziek uit het repertoire van Jan Dulles ten gehore brengen.

Pop&Co Bandcoaching
De bands van Pop&Co Bandcoaching geven ook een geheel eigen optreden. De zondag wordt afgetrapt met optredens van 14 Pop&Co Bands. Zij gaan ervaren hoe het is om op een groot podium te staan en hun muziek aan een publiek te laten horen. Daarnaast is er een creatieve markt met activiteiten voor jong en oud, en voor de voetballiefhebbers is de EK-wedstrijd Nederland – Polen op een groot scherm te zien. Op het Heldenpodium zijn er optredens van lokale (jeugd)verenigingen en groepen.

Beste Zangers van Meierijstad
Nieuw deze editie is de toevoeging van een muzikaal programma op de zaterdagavond. Drie bands van Young Pop&Co openen deze avond. Oud Pop&Co talent en singer-songwriter William Ben brengt onder andere zijn nieuwe EP ten gehore. Burtsko is eveneens voormalig Pop&Co talent en studeert nu aan het conservatorium van Rotterdam. Hij brengt met zijn band Nederlandstalige poprock met invloeden van 80’s synthpop. De avond wordt afgesloten met het programma De Beste Zangers van Meierijstad, waarin vijf lokale zangers samen met de band van De Beste Zangers, de Marcel Fisser Band, optreden. Voorafgaand aan het optreden krijgen zij op 12 juni coaching van de zangers van de band.

Meer informatie
Pop&Co is het Bandcoaching programma van Phoenix Cultuur. In dit programma leren muzikanten alles om van hun band een succes te maken. Hieronder vallen wekelijks repeteren onder beleiding van een professional, masterclasses, optredens en presentaties. Pop&Colour Festival wordt georganiseerd in samenwerking met Streekpark Kienehoef, Phoenix Cultuur en de Helden van Kien.

Meer informatie over het festival is te vinden op www.popencolour.nl.

Lokaal talent treedt samen met o.a. Jan Dulles op tijdens Pop&Colour Festival
Jan Dulles - Robert Gort Fotografie

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag