Expositie ‘Portret met boodschap’ in Spectrum Schijndel

16/01/2024

In Spectrum Schijndel is vanaf 25 januari de expositie te bekijken van de cursusgroep Thematisch schilderen en tekenen voor volwassenen van docente Rita van der Laan. Er is hard gewerkt door deze cursusgroep van Phoenix Cultuur en met een mooi resultaat.

Tijden de lessen stond het thema ‘Portret met een boodschap’ centraal. Met verrassende creatieve oplossingen, technieken en materialen heeft het thema een variëteit aan werken met mooie en vaak ontroerende verhalen opgeleverd. Het doel van de cursisten was om met een toepasselijke achtergrond een portret van een geliefd persoon of dier te tekenen en/of te schilderen.

Opening expositie
De feestelijke opening van de expositie is helaas uitgesteld. We communiceren zo snel mogelijk een nieuwe datum!

De expositie is al wel vrij te bezoeken binnen de openingstijden van Spectrum Schijndel.

Ook een cursus Thematisch schilderen en tekenen volgen en exposeren? Docent Rita van der Laan geeft wekelijks op woensdagochtend en donderdagavond les in Spectrum Schijndel en instromen kan gedurende het hele cursusjaar. 

Expositie ‘Portret met boodschap’ in Spectrum Schijndel
werkbespreking groep Thematisch tekenen en schilderen Schijndel

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag