Expositie cursisten Rita van der Laan

28/10/2021
‘Een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd!’

Toon vertelt het volgende over zijn werk en motivatie: “Na 15 jaar beeldhouwen en brons gieten, zit ik inmiddels 4 jaar op les bij Rita van der Laan. Al snel kreeg ik de basistechnieken onder de knie en ik merkte dat je dan veel meer kunt en durft. Ook het werken in groepsverband aan een bepaald thema en het bespreken van elkaars werk is zeer leerzaam en stimulerend. Zelf geniet ik van eindeloos experimenteren, waarbij ik ook de digitale mogelijkheden regelmatig benut. Het zoeken naar een eigen stijl heb ik nooit nagestreefd om mezelf niet aan een bepaald stramien of manier van werken te conformeren. Af en toe zit er een zekere herkenbaarheid in en dat uit zich dan in de vorm, soms in een boodschap of een knipoog. Mijn fantasie is mijn grootste inspiratiebron. Je zou mijn werk kleurrijk en eigentijds kunnen noemen. In vier jaar tijd is het schilderen mijn grootste passie geworden! Mijn motto is dan ook: “Een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd!”

Ook zin om te schilderen? Paar plekken vrij!

Krijgen bezoekers bij het zien van de verschillende kunstwerken ook zin om zelf aan de slag te gaan? Er zijn nog een paar plekken vrij in de cursussen van Rita van der Laan in ’t Spectrum. Op de woensdagochtend van 9.30-12.00 uur en de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. 

Expositie cursisten Rita van der Laan
Fantasie als inspiratiebron.

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag