DOE’T! Festival 2023: kom kijken, luisteren en meedoen!

04/05/2023

 

Het allereerste CHV Academy DOE’T! Festival is in aantocht! Op zaterdagmiddag 3 juni aanstaande van 13.00 tot 16.00 uur nemen basisschoolleerlingen uit heel Meierijstad bezit van de Noordkade in Veghel om op te treden voor publiek en te genieten van actieve workshops en mooie optredens.  Zo komt goochelkunstenaar Steven Kazàn optreden, is er een Rare Fluiter proefjeslab, kunnen er allerlei instrumenten worden uitgeprobeerd en is er een spetterende afsluiter. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren en vooral ook mee te doen, tijdens dit GRATIS festival.

Wat voor de meeste scholen in Nederland slechts een droom is, is in Meierijstad werkelijkheid: op alle 34 basisscholen (inclusief speciaal onderwijs) krijgen kinderen in de groepen 4 t/m 6, en grotendeels ook de groepen 7, wekelijks kunstlessen van professionals van de CHV Academy. Muziek, dans, beeldend en drama: kinderen krijgen allemaal gelijke kansen om hun creativiteit en talenten te ontdekken en ontwikkelen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de scholen zelf, het bedrijfsleven en de gemeente.

Dit jaar wordt het DOE’T! Festival voor de eerste keer georganiseerd. Initiator CHV Academy wil op deze manier trots aan de buitenwereld laten zien dat muziek, dans, theater en beeldende kunst lééft in de regio en dat je het bovendien allemaal zelf kunt DOEN met veel plezier.

Wat de kinderen het afgelopen schooljaar allemaal gedaan hebben, blijft zeker niet binnen de scholen. Ze gaan dat namelijk zelf, met hun klas, laten zien op 3 juni tijdens optredens, expo’s en leuke workshops. Om het feest compleet te maken opent niemand minder dan Steven Kazàn het festival met zijn magische openingsshow en zijn er allerlei andere activiteiten zoals de Kindermuziektuin, Instrumenten Proeverij, Rare Fluiter Proefjeslab, Leven-de-Schilderijen, Mega Kunstig en nog veel meer. Kortom: een actieve, culturele middag waar je als kind (en ouder/verzorger) bij wilt zijn!

Het CHV Academy DOE’T! Festival vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023 van 13.00 - 16.00 uur  op de Noordkade in Veghel. De toegang tot het festival is geheel gratis. Reserveer via onderstaande button jouw gratis tickets om deel te nemen aan het festival!

Reserveer hier je tickets

DOE’T! Festival 2023: kom kijken, luisteren en meedoen!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag