Doe mee met de Phoenix Muziek Challenge @Home

09/02/2021

In de week van 9 t/m 18 april vindt de Kindermuziekweek plaats! In deze week willen we kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar zoveel mogelijk in aanraking brengen met muziek en ze stimuleren om muziek te maken! Doe jij mee aan onze leuke Muziek Challenge @Home?

De Challenge 

Maak een mooi filmpje van een spetterend muziekoptreden in je eigen huis! Kies je favoriete liedje of instrumentaal muziekstuk. Je mag ook iets laten horen wat je tijdens de muziekles op school hebt geleerd en alle muziekstijlen zijn prima. Je mag  gebruik maken van een achtergrondtune of live begeleiding. Begeleiders worden niet door de jury beoordeeld. Als je met leeftijdsgenoten in een groepje optreedt en een filmpje laat maken is dat ook prima.

Wat kun je winnen? 

Jouw filmpje wordt door de Phoenix-jury bekeken. De mooiste, leukste en meest originele filmpjes verschijnen tijdens de Kindermuziekweek op onze socials! Het allerleukste filmpje wint een te gekke muziekworkshop op maat. Hoe gaaf is dat?!

De voorwaarden en meer info 

  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar, woonachtig in Meierijstad, mogen meedoen aan deze challenge. 
  • Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Korter mag, langer niet. Eventuele aankondigingen worden meegerekend in de tijd.
  • Het filmpje kan ingestuurd worden tot 26 maart a.s. naar info@phoenixcultuur.nl, met daarbij de naam van de deelnemer, leeftijd, e-mailadres en eventuele bijzonderheden over jezelf die waardevol zijn om ons te laten weten. Insturen mag ook via WeTransfer.
  • Een deskundige jury, bestaande uit muziekdocenten van Phoenix Cultuur, bekijkt alle filmpjes en maakt een keuze uit de beste inzendingen. De jury luistert naar jouw muzikale optreden maar denk ook zeker aan leuke kleding en misschien versiering van de ruimte waar het filmpje wordt gemaakt!
  • Bij aanmelding geven jouw ouders toestemming voor het gebruik van de filmpjes op onze website en sociale media. Het zou namelijk jammer zijn als we de filmpjes niet aan jullie publiek kunnen laten zien!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Leonie Pijpers-Clahsen via info@fluitwijs.nl.
We kijken uit naar alle inzendingen. Veel plezier en succes!

Doe mee met de Phoenix Muziek Challenge @Home

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag