Beeldend docenten aan het woord: "Je kunt al je creativiteit kwijt"

12/09/2024

Stadskrant Veghel besteed een aantal weken aandacht aan kunst & cultuur bij Phoenix Cultuur. Deze week is de laatste editie verschenen en zijn beeldend docenten Rob Zweerman en Maarten Donders aan het woord.

In de lessen Beeldhouwen & Boetseren en Ruimtelijke Vormgeving nemen de kunstenaars hun leerlingen mee in het creëren van kunstwerken en helpen om van een idee tot uitvoering te komen. Dat kan door middel van steen, was, klei of andere materialen. "Kunst en cultuur is zuurstof voor je ziel", aldus Rob. 

Wil je meer weten over de docenten en hoe zij hun creativiteit bij Phoenix Cultuur inzetten? In de online versie van de Stadskrant vind je het hele artikel.

Wil jij ook leren beeldhouwen & boetseren of aan de slag gaan met ruimtelijke vormgeving? Tussentijds instromen is mogelijk en het lesgeld wordt naar rato aangepast. 

Bekijk de cursussen

Beeldend docenten aan het woord:

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag