Open Danspodium danstalent Meierijstad, schrijf je nog in!

09/11/2023

De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen.

Inschrijven Open Danspodium
Danstalenten vanaf 8 jaar krijgen op het Open Danspodium de kans zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop. Ben jij nu ook enthousiast geworden? Er is beperkt plek dus zorg dat je er op tijd bij bent met aanmelden.

Let op! Inschrijven kan nog tot 26 november. Klik hier>>

Het Open Danspodium vindt plaats op zondag 10 december van 15.00 – 17.00 uur in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. 

Open Danspodium danstalent Meierijstad, schrijf je nog in!
Open Danspodium 2022 - fotografie Erik van der Heijden

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag