Corona update | 19 december

19/12/2021
Lockdown: geen live lessen vanaf 19 december 2021 

Dit hadden we met z’n allen niet verwacht. Na de persconferentie van vorige week dinsdag 14 december, waarin de verlenging van de toen geldende maatregelen (o.a. sluiting vanaf 17.00 uur) werd aangekondigd, met spoed een nieuwe persconferentie gisteravond. En helaas gaat Nederland weer in een harde lockdown, vanwege de zeer snelle verspreiding van de omikron variant. Een harde klap voor iedereen in Nederland en zeker ook voor iedereen werkzaam onze mooie kunst- en cultuursector. Dit betekent dat wij, vanaf zondag 19 december 2021 in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022 geen live lessen meer mogen geven of live activiteiten kunnen organiseren. 

Klik hier voor meer informatie en de details van de nieuwe maatregelen.

Online les of lessen inhalen 

We gaan natuurlijk zoveel mogelijk proberen de lessen online door te laten gaan of op een later moment inhalen. Jouw docent neemt contact met jou op om dit af te spreken. Mocht dit niet lukken, dan zullen we aan het eind van het seizoen tot restitutie van de gemiste lessen overgaan. 

Zodra er meer nieuws is over verlenging of versoepeling van de maatregelen zullen we jou daarover informeren. Ondertussen is het bijna kerst. Een tijd van even uitrusten, loskoppelen en samenzijn met familie en vrienden. Ik wens je fijne feestdagen, een hele mooie jaarwisseling en ik zie je graag in het nieuwe jaar zo snel mogelijk weer live op een van onze leslocaties! 


Blijf gezond! 
Hartelijke groeten
Barbara Brouwer | directeur

 

----

Restitutieregeling 

Als activiteiten/lessen geen doorgang meer kunnen vinden, zoals het geval is tijdens een lockdown, gaan we weer zoveel mogelijk online les geven. Is dit (voor jou) geen optie en/of kunnen lessen ook binnen afzienbare tijd niet ingehaald worden, dan gaan we over tot restitutie. We zullen, naar redelijkheid en billijkheid, gedane betalingen van niet genoten lessen terugstorten op de rekening van de restitutie-aanvrager (tevens betaalplichtige). Restituties zullen aan het einde van het cursusjaar plaatsvinden. 

Corona update | 19 december

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag