Cursus overzicht

Special: cursus singer-songwriter

Hallo singer-songwriter! Jij wil de wereld graag jouw muziek laten horen maar je kunt daar nog wat hulp bij gebruiken. Misschien heb je alleen wat fragmenten en teksten of melodieën geschreven en vind je het lastig om daar een song van te maken. Misschien heb je al jaren ervaring, maar ben je 'het gevoel' kwijt. Pak dan nu je kans met deze cursus-special. Singer-songwriter en zangeres Lotte Verhoeven helpt je om jouw droom te verwezenlijken. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij onze docent Lotte. 

Proefles gehad en je wil je graag inschrijven voor de cursus? We bieden een breed scala aan lesmogelijkheden. Of je nu alleen of samen, 20 of 30 minuten per les of om de week wil, het is allemaal mogelijk. Ga naar 'Cursussen & Workshop > Muziek > Muzieklessen inschrijven' en kies jouw lesvorm. Staat jouw lesvorm of -tijd er niet bij? Neem dan contact met ons, dan kijken we naar lessen op maat. Als je klikt op de Inschrijf-knop hieronder, kom je automatisch terecht bij het inschrijfformulier voor de lesvorm: wekelijks 20 min voor jeugd onder 21 jaar. 

Inschrijven is het hele jaar mogelijk.
Als je later instroomt wordt de prijs van de cursus naar rato aangepast. Je ontvangt een factuur waarop alleen de lessen waaraan jij deelneemt gefactureerd worden.

Meer info over muzieklessen bij Phoenix Cultuur >

 

Docent(en):
Lotte Verhoeven
Lesdag(en):
In overleg
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:
38
476,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Special: cursus singer-songwriter
Omschrijving
Docent
Lesdata
vraag?
Omschrijving
Weg met jouw onzekerheid: HAAL de singer-songwriter in jou NAAR BOVEN!

Worstel je met vragen als: stel je voor dat ik muziek ga maken en dat anderen dat dan niks vinden? Wat als anderen véél beter zijn dan ik? Zit er wel iemand op mijn muziek te wachten? Ik twijfel aan mijn talent en ben vast al te oud (of te jong...). Of: waar vind ik tijd om mezelf te ontwikkelen, er is al zoveel in mijn leven dat aandacht vraagt.  Misschien krijg je uit je omgeving ook wel opmerkingen zoals: mooie droom, maar of het realistisch is...

Pak nu je kans met de cursus singer-songwriter!

De hoogste tijd om alle twijfels en vragen overboord te gooien en je hart te volgen! Onder wekelijkse begeleiding van Lotte Verhoeven, zelf singer-songwriter en zangeres bij The Triolettes, werk je (eindelijk) aan je eigen muziek ontwikkel je de skills die daarvoor nodig zijn. 

Dus wil jij:

  • Jouw verhaal om kunnen zetten in jouw muziek en daarmee naar buiten gaan?
  • Songs schrijven en laten horen waarvan de woorden en akkoorden als vanzelf uit je hart komen?
  • Anderen inspireren met je muziek om mensen te bereiken, ze zelfs te helpen en iets mee te geven?
  • Jezelf uitdrukken in muziek en jouw stem laten horen?

Ontdek jouw talent, pak je kans en meld je aan voor deze cursus!

Docent

Lotte Verhoeven

"Ik verzorg bij Phoenix Cultuur de Singer-songwriter lessen. De ontdekking dat ik zelf songs kon schrijven vond ik magisch. Hoe tof dat ik jullie nu ook mag helpen met jullie eigen creaties!

Na het afronden van de bachelor Klinische Psychologie aan de Universiteit van Nijmegen besloot ik het roer om te gooien en muziektheater aan het conservatorium van Tilburg te gaan studeren. Tijdens deze studie waren zingen en acteren mijn hoofdvakken. Toch ontdekte ik pas een paar jaar later dat ik ook zelf liedjes kon schrijven. Ik deed toen de opleiding Stembevrijding, waarbij het niet ging om goed zingen maar vanuit je hart te zingen. Toen ineens ontstonden er liedjes. Naast singer-songerwiter maak ik als zangeres onderdeel uit van The Triolettes. Een zangtrio waarmee we close harmony zingen en swingende jazz muziek ten gehore brengen.

Naast mijn muzikale activiteiten ben ik tegenwoordig voornamelijk actief als Mental Coach. Zo combineer ik mijn passie voor het welzijn van de mens met mijn creatieve achtergrond. Dit doe ik in mijn eigen coachingspraktijk Lot Coaching (www.lotcoaching.nl) en voor I LOVE ME (www.i-love-me.nl) waar ik trainingen geef waarbij we met de Stem en Theater als middel werken aan zelfvertrouwen en authenticiteit."

Meer weten over Lotte? 

www.lotteverhoeven.nl

www.thetriolettes.nl

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Lesdata onbekend
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.