Cursus overzicht

Projectorkest Gitaar

Speel je gitaar of zit je op gitaarles? Dan is muziek maken met andere gitaristen in een gitaarorkest misschien wel iets voor jou!

Als lid van dit gitaarorkest leer je samen spelen met anderen én zullen ook je gitaar skills beter worden. Dit zorgt voor nog meer plezier in het gitaar spelen en is een geweldige aanvulling op de reguliere gitaarles. Daarnaast heb je contact met anderen die ook de interesse delen voor de gitaar. De muziek die het gitaarorkest speelt is zeer divers. Oude & nieuwe muziek afkomstig uit Spanje, Brazilië, of popmuziek uit Amerika. Hierdoor ontdek je als lid nieuwe muziek en kun je dit spelen tijdens een optreden.

Enthousiaste spelers met een redelijk tot behoorlijk niveau zijn van harte welkom! Auditie doen is niet nodig. Bladmuziek (noten & tabulatuur TABS) worden je van te voren toegestuurd. In 5 repetities werken we naar een concert op Festival Fabriek Magnifique.

Docent(en):
Rolf van Meurs
Lesdag(en):
Zondag
Doelgroep:
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Aantal lessen:
5
39,00
Kies aantal deelnemers
Kies een startdatum
Projectorkest Gitaar
Docent
Wat neem je mee?
Lesdata
vraag?
Docent

Rolf van Meurs

"Op mijn achtste verjaardag had ik een wens...een gitaar! Vanaf dat moment is de gitaar niet meer weg te denken! Inmiddels ben ik afgestudeerd als ‘klassiek gitarist’ aan de conservatoria van Tilburg (NL) en Leuven (BE). Tijdens de gitaarles vind ik het belangrijk om naast verschillende stijlen muziek, ook een goede techniek aan te leren. Hierdoor zie ik een leerling op eigen tempo groeien en uiteindelijk steeds meer genieten van zijn of haar eigen spel!"

www.rolfvanmeurs.nl

Wat neem je mee?

Jouw eigen gitaar.

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Dag Datum Jaar Tijdstip
zondag 26 mei 2024 12:30 - 13:30
zondag 2 juni 2024 12:30 - 13:30
zondag 9 juni 2024 12:30 - 13:30
zondag 23 juni 2024 12:30 - 13:30
zondag 30 juni 2024 12:30 - 13:30
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.