Fabriek Magnifique 2024

Fabriek Magnifique is een zinderend festival op 5, 6 ,7 juli in Veghel met verrassingen op iedere plek. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Met hapjes en drankjes, uitgelaten dansende menigten en ingetogen voorstellingen.

Fabriek Magnifique biedt een podium voor allerlei uitingen van kunst en cultuur, zoals beeldende kunst, dans, literatuur, muziek en theater. Er zijn projecten van, voor en door inwoners van Meierijstad. Kunst die verbindt en mensen met elkaar in contact brengt. Ook zijn er educatieprojecten opgezet die het talent van kinderen en jongeren stimuleren.

Op culinair gebied vormt Fabriek Magnifique samenwerkingsprojecten met zowel de voedingsindustrie als horecabedrijven. Niet zo vreemd als je bedenkt dat een aantal van Nederlandse grootste voedingsbedrijven hun oorsprong hebben in Veghel, de plaats waar het festival is ontstaan.

Gratis
Een bezoek aan het festival hoeft niets te kosten. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Overal is horeca, maar wie wil kan zijn eigen picknickmand meenemen.

Klik hier voor het volledige programma>>

Datum: 5 juli 2024
Fabriek Magnifique 2024

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag