Expositie Break Out Hero

Met maar liefst 200 inzendingen van het Fioretti College, Zwijsen Collegen en Elde college en inzendingen van ons eigen jongerenatelier wordt op 21 juli de expositie geopend.

Uit alle inzendingen is een selectie gemaakt van maar liefst 71 ‘Break Out Hero’s’ die op groot en kleiner formaat worden geëxposeerd in de Malerij op de Noordkade. Bij een aantal werkstukken zijn bijbehorende ‘soundscapes’ gecreëerd. Een muziek- of geluidsfragment dat volgens de maker past bij zijn of haar ‘Break Out Hero’. Deze soundscapes kunnen ter plekke beluisterd worden door de QR code op het werkstuk te scannen met de camera van een mobiele telefoon. De soundscapes zijn mede mogelijk gemaakt door Kornelis Lievense, Tijl van Erp, Jochem Spoor en Wouter Bongaerts in samenwerking met de leerlingen/makers van de werkstukken.

Datum: 21 juli 2021
Expositie Break Out Hero

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag