Eindvoorstelling Gouden Dans 'Super'

Op woensdag 1 februari is het tweede Gouden Dans project officieel van start gegaan. In totaal kwamen veertig ouderen naar de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noordkade. In vier maanden tijd worden de deelnemers voorbereid voor een echte dansvoorstelling in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Gouden Dans is een uniek maatschappelijk project van Gouden Dans, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in samenwerking met ONS Welzijn en Stichting Met Je Hart met als doel bewegen en eenzaamheid op afstand houden.

Vijftien weken lang gingen de ouderen in twee groepen iedere woensdag repeteren onder leiding van Ireen Kurvers. Het doel? Een eindvoorstelling die ze samen maken. Inspiratiebron voor de voorstelling, genaamd Super, is de periode eind ‘50 en begin ‘60er jaren, de periode waarin de eerste supermarkten in Nederland geopend werden. De muziek én de dansen uit die periode vormen de basis voor de voorstelling.

Kijk voor alle informatie over het Gouden Dans project of voor het reserveren van kaarten voor de voorstelling Super op:

www.blauwekei.nl

Datum: 4 juni 2023
Eindvoorstelling Gouden Dans 'Super'

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag