Balletvoorstelling "De Kleine Zeemeermin"

De klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur in Schijndel presenteert dit jaar op zaterdag 15 en zondag 16 juni de spannende en romantische balletvoorstelling 'De Kleine Zeemeermin' in de Podiumzaal van 't Spectrum in Schijndel. Een grote dansproductie onder leiding van - en met choreografie door - Elmira van Maris-Amirhanova. Maar liefst 60 (kleine en grote) ballerina's en artiesten dansen in deze prachtige dansvoorstelling, waar de hele familie van kan komen genieten.

Krab Sebastiaan neemt het publiek mee in dit mooie, bekende sprookje, in een paradijs diep in de zee. Het verhaal begint op een mooie dag, wanneer bij een plotse, hevige storm het schip van de prins met man en muis in zee vergaat. De Kleine Zeemeermin redt de prins en zingt met haar prachtige stem een wonderschoon liedje voor hem. Helaas mag ze van haar vader, koning Triton, geen contact hebben met mensen. Net voordat de prins weer bij bewustzijn komt, duikt ze de zee weer in. Bij het ontwaken herinnert de prins zich die prachtige stem, dat wonderschone liedje maar...van wie? Hij is vastbesloten: dit meisje moet zeker zijn bruid worden! De sluwe zeeheks heeft echter alles gehoord en gezien in haar magische glazen bol. Ze bedenkt een vreselijke list en doet er alles aan om de prins en de Kleine Zeemeermin uit elkaar te houden en hun romantische plannen te dwarsbomen.

Laat je meevoeren in deze kleurrijke, avontuurlijke en dansende tocht, diep in de zee, met prachtige choreografie, decor en kostuums. Een genot om naar te kijken en luisteren, voor jong en oud!

De balletvoorstelling wordt drie keer uitgevoerd;
Zaterdag 15 juni om 13.00 uur en om 15.00 uur
Zondag 16 juni om 15.00 uur

Tickets zijn NU te koop. De ticketprijs is 15 euro. Let op: kinderen tot 4 jaar krijgen gratis toegang! 

Koop hier je tickets

Datum: 15 juni 2024
Tijd: 13:00
Locatie: Spectrum Schijndel
Balletvoorstelling

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag