Aftrap cultureel seizoen RooisKultuurKontakt

Een bruisende startdag van het culturele seizoen!

Roois Kultuur Kontakt start 19 september van 13:00 tot 17:00 uur de aftrap van het culturele seizoen bij Kasteel Henkenshage, waarvan jongeren van Phoenix aan mee doen! Met veel animo geven ze al een korte vooruitblik op wat mensen kunnen gaan verwachten de komende tijd en het programma laat al zien hoe gevarieerd het culturele leven is in Sint-Oedenrode. Doorgaande dag zijn er workshops van Creatief Rooi.

Gratis toegang! Bezoekers kunnen heel de dag door aansluiten. Bij de optredens die binnen plaatsvinden is het alleen niet mogelijk om tijdens de optredens in- en uit te lopen. Bij mooi weer zal een aantal optredens buiten plaatsvinden. Mocht het weer toch anders zijn dan zal alles binnen plaatsvinden. De coronamaatregelen vereisen echter wel dat iedereen ouder dan 13 jaar bij de entree een coronatoegangsbewijs en een identiteitsdocument kan laten zien.
Kom meegenieten! De startdag is voor jong en oud! 

Schermafbeelding-2021-09-14-om-10-13-54.png

 

Datum: 19 september 2021
Tijd: 13:00 - 17:00
Aftrap cultureel seizoen RooisKultuurKontakt

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag