Wervelwind aan talent tijdens Theaterfestival Windkracht ’23!

17/03/2023

Na maanden repeteren mogen de theater- en musicaltalenten van Phoenix Cultuur weer het podium op voor het jaarlijkse Theaterfestival Windkracht. Van 31 maart tot en met 15 april spelen zij maar liefst 22 voorstellingen voor jong en oud. Speciaal voor het festival wordt de theaterstudio op de 2e verdieping van de Noordkade Veghel omgetoverd tot een intiem theatertje met een tribune, licht en geluid. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Dat een kleinschalig theaterfestival met jong acteertalent elk jaar weer verder uitgroeit en bloeit bewijst ook deze editie maar weer: 125 leerlingen spelen maar liefst 22 voorstellingen! Theaterfestival Windkracht ’23 biedt een veelzijdig programma met voorstellingen voor alle leeftijden. Spanning, humor, een lach en een traan, zang en dans: het komt allemaal aan bod. Dit jaar spelen de musical- en theatergroepen van Phoenix Cultuur de stukken: Hamlet, Marietje Appelgat, Pinokkio, Peter Pan, Bende van de Dommel, Wondergame, Assepoes, Pippi, Toverbonen, & Julia. Ook de spelers van Circus Caps en het Circustheater 7+ doen dit jaar weer mee met hun voorstelling ‘Een dag in het Circus’, o.l.v. René Hildesheim en Jannie Meier.

Theaterfestival Windkracht is een jaarlijks terugkerend festival met bijzondere theaterproducties. De theater-, circus- en musicalleerlingen krijgen tijdens het festival een podium om hun acteertalent aan het grotere publiek te laten zien. De stukken zijn geschreven door theatermakers en docenten van Phoenix Cultuur. Ook de theater- en musicalleerlingen mogen bij de voorbereidingen meedenken en zelf werken aan het stuk.

Kaartjes voor de voorstellingen zijn online te koop via onderstaande button en kosten € 5,- per stuk. De voorstellingen vinden plaats in de Theaterstudio, 2e verdieping op de Noordkade in Veghel.

Bestel hier je tickets

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Wervelwind aan talent tijdens Theaterfestival Windkracht ’23!
Theatervoorstelling 'Wondergame'. Leuk detail: Eva Vervloed, leerling van de musicalgroep 10+ uit Sint-Oedenrode, heeft oortjes gehaakt voor verschillende rollen, waaronder deze!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag