Expositie Illustreren in Cultuurfabriek Noordkade Veghel

16/01/2024

Op de eerste verdieping van de Cultuurfabriek op de Noordkade in Veghel is t/m 28 februari de expositie te bekijken van de cursusgroep Illustreren van docente Marjolein Krijger. Er is hard gewerkt door deze illustratiegroep van Phoenix Cultuur en met een mooi resultaat.

Illustreren is meer dan tekenen alleen. Het is het verbeelden van een boodschap of een verhaal. En dan stel je jezelf telkens de vraag: hoe doe je dat? Een mooie uitdaging voor de de tien cursisten van Marjolein Krijgen, docent en illustrator van onder andere kinderboeken. De cursisten maakten kennis met nieuwe materialen en vormen, kregen de opdracht om te spelen met het kader, een gedicht te verbeelden of om zich uit te leven met het thema Circus.

Met trots presenteren de cursisten nu hun werken tijdens een inspirerende expositie. Van de eerste schetsen tot kleurrijke sprookjes. Van gedichten tot geïllustreerde recepten.

De exposanten zijn: Boudewijn van der Donk, Ruth Doomernik, Guus Hertoghs, Marion Janssen, Simone Ruijs, Marion Swinkels, Eugénie Thate, Dorine Timmermans, Natasja Valkenaars en Antonette van Boxtel.

De expositie is t/m 28 februari vrij te bezoeken binnen de openingstijden van de Cultuurfabriek. Ook een Beeldende cursus volgen en exposeren? Kijk voor meer informatie in ons cursusaanbod.

Expositie Illustreren in Cultuurfabriek Noordkade Veghel
Expositie Illustreren

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag