De Phoenix Cultuurkrant!

02/09/2021

Daar is 'tie weer! Misschien heb jij hem al bij jou op de mat zien liggen. De Phoenix Cultuurkrant, vers van de pers! Vanaf vandaag valt hij als bijlage bij de Stadskrant, de Mooi Rooi en Mooi Schijndel kranten door brievenbussen door heel Meierijstad! We hebben interviews, achtergrondartikelen en het programma voor het nieuwe cursusseizoen. Veel leesplezier!

De jaarlijkse Phoenix Cultuurkrant ligt weer door heel Meierijstad op de mat! Deze keer in een grotere vorm met maar liefst twintig pagina's! De Cultuurkrant geeft je een mooi inzicht op de organisatie, de initiatieven en evenementen maar ook de docenten. Zo kun je een kijkje in de les nemen en wordt Theaterfestival Windkracht '21 in beeld gebracht met de voorstellingen 'de Poppenzusters' en 'Frietkop'. Benieuwd naar het aankomend seizoen en de cursussen? Neem een kijkje in het overzicht van de jaarcursussen! Misschien zit er wel iets voor je tussen. Ook besteden we aandacht aan de CHV Academy, Circle of Talent en het Jeugdfonds cultuur. 

Geen fysieke kopie? Klik hier om hem digitaal door te lezen!

De Phoenix Cultuurkrant!
Daar is 'tie weer!

wil je nog wat vragen?

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie ontvangen over een bepaalde cursus? Klik dan op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
Stel je vraag