Cursus overzicht

Workshop: De Fotofabriek

Ben je al wat verder gevorderd in de fotografie en wil je graag gecoached worden om je skills naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. Aan de hand van vijf werksessies krijg je in deze workshop coaching in alles wat te maken heeft met belichting, techniek, opdrachten uitvoeren en actieve fotografie. Professioneel fotograaf Wim Roefs gaat je ‘strak sturen’ op het gemaakte werk. Je maakt zo grote stappen in je ontwikkeling en niveau. Benieuwd? Lees hieronder verder voor meer info over de inhoud van de workshop.

Lesdag(en):
Woensdag
Leeftijd:
Volwassenen
Docent(en):
Wim Roefs
Lessen:
5
109,00
Aantal deelnemers
Kies een startdatum
De Fotofabriek
Omschrijving
Docent
Wat neem je mee?
Lesdata
vraag?
Omschrijving
De fotofabriek: mensenfotografie

De nadruk zal liggen op “mensenfotografie”, waar vooral Wim's specialisme ligt. De mens en zijn omgeving, reportage en portretten zullen de revue passeren. In vijf avonden, verspreid over het cursusseizoen, wordt je individueel begeleid. Ook door presentatie aan de gehele groep deelnemers vindt reflectie plaats, waardoor je wordt gevoed en verrijkt.
Aan de hand van opdrachten, besprekingen, presentaties en begeleiding wordt het een proces van maken, leren, verdiepen en verbeteren voor de deelnemende fotografen.

Een unieke manier om op professioneel niveau in je fotografie passie te kunnen groeien. Als afsluiting komt er een online expo van het fotowerk, zodat een grote groep kijkers het fotomateriaal kan zien. De vijf cursusavonden zijn verspreid over het jaar.

Let op: introductie-ochtend op 3 juli!

Op 3 juli 2021 start de workshop met een warming-up werksessie van 9.30 - 12.30 uur. Tijdens deze introductie-ochtend maak je alvast kennis met Wim en de andere deelnemers en worden er enkele onderwerpen behandeld zoals model, licht en de locatie de Malerij. Neem ook tijdens deze ochtend je eigen neem eigen camera mee.

Docent

Wim Roefs

Wim Roefs is professioneel fotograaf, werkt in opdracht maar maakt ook vrij werk. Wim is zeer ervaren in zijn vakgebied en krijgt als professionele fotograaf veel uiteenlopende opdrachten. Daarbij staat het fotograferen van mensen centraal. Wim noemt zichzelf dan ook niet voor niets 'mensenfotograaf'. ''Uiteindelijk draait het niet om de techniek in de uiteindelijke foto, het draait erom of de foto bij de kijker blijft hangen. De implact, de kracht van het beeld. Dat opnamen, techniek, gebruik van licht en visie hierbij een grote rol spelen is wel duidelijk."

www.fotografiewimroefs.nl​

Wat neem je mee?

Neem tijdens deze cursus altijd je eigen spiegelreflex- of systeemcamera mee.

Lesdata
Dag Datum Jaar Tijdstip
Dag Datum Jaar Tijdstip
woensdag 29 september 2021 19:30 - 22:00
woensdag 3 november 2021 19:30 - 22:00
woensdag 15 december 2021 19:30 - 22:00
woensdag 16 februari 2022 19:30 - 22:00
woensdag 30 maart 2022 19:30 - 22:00
vraag?

Wil je nog wat vragen over deze cursus?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.